A távoli Föld dalai

Film, Zene, Filmzene

Témák

Licenc

Creative Commons Licenc

Szerzők

Zeneajánló

Rovatok

Rovatok

Honlapajánló

Utolsó kommentek

Coenék a legjobb rendezők

2008.01.28. 00:12 | gonit5 | Szólj hozzá!

Joel és Ethan Coen nyerte a Directors Guild of America (Amerikai Rendezők Szervezete) legjobb rendezőknek járó díját. A testvérpár a Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men) című filmjükkel érdemelte ki a rangos elismerést, melyet a tavalyi győztestől, Martin Scorsese-től vehettek át. Coenék a Nem vénnek való vidékkel eddig szinte az összes létező, rendezőknek adható díjat megnyerték. Aki pedig megnyeri a DGA díját az már szinte biztosan megkapja az Oscart is.



A tévéfilmek mezőnyében Yves Simenau nyert a Bury My Heart at Wounded Knee című film rendezésével, a friss Golden Globe díjas sorozat, a Mad Men rendezője Alan Taylor lett a legjobb drámai sorozat rendező, míg a vígjáték sorozatok terén Barry Sonnenfeld győzött a Pushing Daisies rendezésével.


A bejegyzés trackback címe:

https://atavolifolddalai.blog.hu/api/trackback/id/tr28314259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: hírek film díjak
süti beállítások módosítása