A távoli Föld dalai

Film, Zene, Filmzene

Témák

Licenc

Creative Commons Licenc

Szerzők

Zeneajánló

Rovatok

Rovatok

Honlapajánló

Utolsó kommentek

A Nem vénnek való vidék lett a legjobb film

2008.02.03. 15:31 | gonit5 | Szólj hozzá!

A Coen testvérek filmje nyerte a producerek szervezetének (PGA) díját. Ezzel a producerek is egyértelműsítették, hogy a tavalyi filmes mezőnyből mely alkotást tartották a legjobbnak. A PGA és az Oscar legjobb film kategóriájának döntése általában megegyezik, így több mint valószínű, hogy az Oscar gálán is a Nem vénnek való vidék nyeri a legjobb filmnek járó aranyszobrot. A PGA díját Ethan és Joel Coen vihette haza, mivel, többek között ők voltak a filmjük producerei is. Coenék idén a rendezők (DGA), az írók (WGA) díját is megyerték, az vágók szervezete (ACE) is a napokban jelenti be a legjobbakat, Coenék ott is komoly esélyesek.

A legjobb animációsfilm a L'ecsó lett. A vígjáték tévésorozatok között a 30 Rock, míg a drámai sorozatok között a Maffiózók győztek. A legjobb tévéfilm a Bury My Heart Wounded Knee lett, a dokumentumfilmek között a Sicko győzött, míg a legjobb nem fikciós televíziós program díját a Planet Earth producerei vihették haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://atavolifolddalai.blog.hu/api/trackback/id/tr92323290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: hírek film díjak
süti beállítások módosítása