A távoli Föld dalai

Film, Zene, Filmzene

Témák

Licenc

Creative Commons Licenc

Szerzők

Zeneajánló

Rovatok

Rovatok

Honlapajánló

Utolsó kommentek

Oscaresélyes színészek a Post szerint

2007.12.04. 19:36 | gonit5 | Szólj hozzá!

A New York Post egyik újságírója végigvette az idei filmkínálatot és a következő nem túl meglepő megállapításra jutott az Oscar női és férfi főszereplő kategóriájának lehetséges jelöltjeit illetően.
Férfi főszereplő:
Daniel Day-Lewis - "There Will Be Blood''
James McAvoy - "Atonement''
Denzel Washington - "American Gangster"
George Clooney - "Michael Clayton''
Tommy Lee Jones - "In the Valley of Elah''

További lehetséges jelöltek: Johnny Depp, "Sweeney Todd''; Josh Brolin, "No Country for Old Men''; Mathieu Amalric, "The Diving Bell and the Butterfly''; Emile Hirsch, "Into the Wild''; Tom Hanks, "Charlie Wilson's War''; Frank Langella, "Starting Out in the Evening''; John Cusack, "Grace Is Gone''; Philip Seymour Hoffman, "Before the Devil Knows You're Dead.''

Női főszereplő:
Keira Knightley - "Atonement''
Julie Christie - "Away From Her''
Ellen Page - "Juno''
Laura Linney - "The Savages''
Marion Cotillard - "La Vie En Rose''

További lehetséges jelöltek:
Angelina Jolie, "A Mighty Heart''; Amy Adams, "Enchanted''; Keri Russell, "Waitress''; Helena Bonham Carter, "Sweeney Todd.''

Minden valószínűség szerint ezekkel a nevekkel fogunk találkozni az Oscar jelöltjei között is. Talán Johnny Depp cserélhet helyet Denzel Washingtonnal, illetve Ellen Page Angelina Jolieval. De valószínűbb, hogy a fent ismertetett 5-5 név nem változik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://atavolifolddalai.blog.hu/api/trackback/id/tr56252480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: díjak oscar díj
süti beállítások módosítása