Rovatok

Rovatok

Honlapajánló

Utolsó kommentek

SAG győztesek

2008.01.28. 12:08 | gonit5 | Szólj hozzá!

A fenállásának 75. évét ünneplő Screen Actors Guild (Színészek Szervezete) tegnap esti díjátadóján nevezte meg a tavalyi év legjobb színészi teljesítményeit. A díjátadó gála a forgatókönyvírók sztrájkja miatt nem maradt el.
A legjobb férfi színész a várakozásoknak megfelelően Daniel Day-Lewis lett a Vérző olajban nyújtott teljesítményével. A női főszereplők mezőnyében a három nagy esélyes közül végül Julie Christie (Egyre távolabb) vihette haza a díjat. Mellékszereplők között szintén nem volt meglepetés, legalábbis a férfi színészek között, a kategóriában ugyanis Javier Bardem (Nem vénnek való vidék) lett a legjobb, ahogy ezt várni lehetett. Azonban a női mellékszereplők esetében már sikerült felborítani a SAG-nak az eddig kiegyensúlyozottnak tűnő erőviszonyokat. Ugyanis a két nagy esélyes Amy Ryan és Cate Blanchett közül egyik sem nyert, mivel a 83 éves Ruby Dee Amerikai gengszterbeli alakítását ítélték díjra érdemesnek. A legjobb szereplőgárdának járó szobrot a Nem vénnek való vidék színészei vihették haza.
Ezek voltak a jelöltek.

A bejegyzés trackback címe:

https://atavolifolddalai.blog.hu/api/trackback/id/tr66314617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: hírek film díjak
süti beállítások módosítása