A távoli Föld dalai

Film, Zene, Filmzene

Témák

Licenc

Creative Commons Licenc

Szerzők

Zeneajánló

Rovatok

Rovatok

Honlapajánló

Utolsó kommentek

Szinte biztos, hogy nem lesz Golden Globe gála

2008.01.07. 23:36 | gonit5 | 2 komment

Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg elmarad idén a Golden Globe díjátadó. A WGA hajthatatlannak bizonyult, továbbra sem hajlandó megállapodni az NBC-vel, valamint a HFPA-val (Hollywoodba Akkreditált Külföldi Újságírók Szervezete), illetve a gálát gyártó Dick Clark Prods. céggel. Így a gála korábbi formájában szinte biztosan nem lesz megtartva 13-án.
A biztatóbb hírek legalább arról szólnak, hogy bár nem lesz a megszokott vörös szőnyegen felvonulós, színpados díjátadó, de valami hasonlót megpróbál összehozni a HFPA.
A következő vészforgatóköny léphet életbe: Az NBC News vasárnap egy különkiadással jelentkezik, melyben közlik a győztesek nevét. A sztárok, jelöltek illetve akik közülük részt akarnak venni a fapados díjátadón, pedig még ezelőtt elmennek a Beverly Hilton Hotelbe, itt egy party keretében élőben figyelhetik a díjak kihirdetését. Eközben pedig kamerákkal veszik a partyn megjelent sztárok, jelöltek reakcióit, amit rögtön be is vágnak ebbe az élő különkiadásba. A győztesek közül, aki akar az egy sajtószobában elmondhatja köszönőbeszédét.

Izgalmasnak hangzik.

Hát ennyit sikerült elérnie a WGA-nak. Elrontotta több millió ember szórakozását, és a jelöltek jelentős része sem hiszem, hogy túl boldog a sztrájk ilyen mértékű elfajulása miatt. Hiszen sok olyan jelölt van, aki többet  feltehetően nem lesz
már jelölve, vagy éppen most volt először jelölve egy ilyen díjra és szerette volna kiélvezni, hát nem fogja, hála a WGA-nak és a vele szolidaritást vállaló SAG-nak.

Update: Mára teljesen biztos lett, hogy elmarad a gála, sőt valószínűleg csak egy szimpla sajtótájékoztató lesz helyette.

A bejegyzés trackback címe:

https://atavolifolddalai.blog.hu/api/trackback/id/tr57289029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelemen Marci · http://www.gportal.hu/maggie-grace 2008.01.08. 14:59:22

A jó büdös kurva annyukat nekik!!!!! A picsába, hogy az egojúktól még nem süllyedtek el, több millió embert veszítettek el, arra nem gondolnka ezek a faszok, hogy valaki él hal a sorozatokért, dögöljön meg minden forgatókönyvíró, basszus nem látják, hogy tönkretesznek mindent, eleinte még igazat adtam nekik, aztán már egyszerűen csak annyit mondok, bunkók...

Máté 2008.01.11. 00:30:16

Egyet értek totálisan!!!
Először a Született Feleségek,most várhatókMIN(!!!) 5 hónapot:@
Én is először igazat adtam nekik,de nem hiszem el,hogy olyan kevés pénzt kapnak.Részenként kb. 35 milliót visz Marc Cherry,szóval annyira azért nem tudom sajnálni.
A másik meg,hogy Shakira előadta volna a La Despedida gyönyörű és szívszomorító számot,amit a Jay Leno showban kibaszott nagy tapsvihar mellett adta elő.
Szóval...csesszék meg,ha elmarad:@
Címkék: hírek díjak golden globe
süti beállítások módosítása