A távoli Föld dalai

Film, Zene, Filmzene

Témák

Licenc

Creative Commons Licenc

Szerzők

Zeneajánló

Rovatok

Rovatok

Honlapajánló

Utolsó kommentek

A 10,000 B.C. előzetese

2007.12.13. 11:07 | gonit5 | Szólj hozzá!

Nos személy szerint nem gondoltam teljesen normálisnak Roland Emmerich-et, amikor bejelentette, hogy következő filmje 10 000 évvel Krisztus előtt játszódik majd, mamutok, kardfogú tigrisek és ősemberek közreműködésével. A Függetlenség napja és a Godzilla rendezője, velem ellentétben azonban úgy gondolta, hogy ebből még valami jó is kisülhet, és az előzetes alapján lehet, hogy neki lett igaza. Persze jókora kockázata is van a filmnek, hiszen az utóbbi időben nincs nagy kereslet az ilyen sztorikra. Lásd a Beowulf, vagy a Barbár, illetve a hozzánk el sem jutó Last Legio című filmek nem túl fényes szereplését a mozipénztáraknál.
A 10,000 B.C. a látványvilágában néhol, talán egy kicsit a Csillagkapura hajaz, de ez nem is baj, hiszen a rendező filmjei közül az volt a legeredetibb.
A filmre márciusig kell majd várni.

A bejegyzés trackback címe:

https://atavolifolddalai.blog.hu/api/trackback/id/tr50262524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: hírek film trailer
süti beállítások módosítása