Rovatok

Rovatok

Honlapajánló

Utolsó kommentek

Oscart Beltraminak

2007.12.01. 17:18 | gonit5 | Szólj hozzá!

Marco Beltrami zeneszerző szinte tökéletes munkát tett le az asztalra a 3:10 to Yuma című film zenei anyagával. Szerencsére ezt, valamint egy Oscar szobor megcsípésének lehetőségét a gyártó is felismerte, és egy szép kis kampányt rittyentettek a zeneszerző és munkája köré. Ennek keretében a film zenéjét decemberben CD-n is kiadják, mivel eddig csak internetről letölthető formában volt megvásárolható. Továbbá egy korrekt kampányoldalt gyártottak a score és a komponista számára. Remélem, hogy legalább egy jelölés összejön Beltraminak, a díj már nem valószínű, bár az Oscar filmzenés vonatkozásban kiszámíthatatlan.
A következő oldalon lévő kis videoban a rendező és a komponista beszél a zene elkészüléséről, bepillanthatunk a score keletkezésének különböző momentumaiba, valamint láthajuk a szerzőt munka közben, hangszerei között.
http://music.lionsgate.com/310/

A bejegyzés trackback címe:

https://atavolifolddalai.blog.hu/api/trackback/id/tr7248977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: filmzene díjak oscar díj
süti beállítások módosítása