Rovatok

Rovatok

Honlapajánló

Utolsó kommentek

A pusztulás lopott képei

2007.12.01. 14:06 | gonit5 | Szólj hozzá!

A Will Smith főszereplésével hamarosan az amerikai mozikba kerülő apokaliptikus film, az I Am Legend kampánystábja egy újdonságnak nem nevezhető, de kétségkívül hatásos plakátsorozatot készített. Híres épületeket és világvárosokat ábrázoltak a film látványvilágának megfelelően. Némely ilyen plakát elég jól is sikerült, például a párizsi vagy a sydneyi, de van köztük erőltetettnek ható is, mint a London, vagy a Tokió pusztulását ábrázoló képek.


Ugyanakkor szerintem nem túl eredeti az ötlet, hiszen már a Batman Kezdődik esetében is alkalmazták ezt a kampányfogást, sőt már a Holnapután reklámozásánál is, a plakátokon különböző városokat helyzetek jégkorszaki környezetbe. Ugyanezt az ötletet az I Am Legend-nél így valósították meg:










És íme a Holnapután kampányanyagai:



Ezek pedig a Batman Kezdőik hasonló stílusú plakátjai:

A bejegyzés trackback címe:

https://atavolifolddalai.blog.hu/api/trackback/id/tr19248828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: film plakát
süti beállítások módosítása