A távoli Föld dalai

Film, Zene, Filmzene

Témák

Licenc

Creative Commons Licenc

Szerzők

Zeneajánló

Rovatok

Rovatok

Honlapajánló

Utolsó kommentek

Gotham Awards győztesek. Papírforma.

2007.11.28. 23:54 | gonit5 | Szólj hozzá!

A függetlenfilmeket díjazó Gotham Awards-ot, immáron 17-ik alkalommal osztották ki. A ma bejelentett győztesek teljesen papírformát mutatnak.
A legjobb film Sean Penn rendezése az Into the Wild lett, a film főszereplője Emile Hirsch pedig a legjobb újonc színésznek járó díjat kapta meg. A legjobb dokumentumfilmek között mi más, mint Michael Moore filmje a Sicko győzött. A legjobb kezdő színésznőnek járó díjat Ellen Page kapta, a Juno-ban nyújtott alakításáért. A legjobb szereplőgárda kategóriában megosztva kapta a díjat a Talk to Me (Mondd, testvér) és a Before the Devil Knows You're Dead című film színészgárdája. Az év kezdő rendezője pedig Craig Zobel lett a Great World of Sound című alkotásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://atavolifolddalai.blog.hu/api/trackback/id/tr6246167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: film díjak
süti beállítások módosítása