Rovatok

Rovatok

Honlapajánló

Utolsó kommentek

Plakátnéző

2007.11.25. 17:38 | gonit5 | Szólj hozzá!

A jövőre moziba kerülő filmek plakátjaiból gyűjtöttem össze egy adagot. Íme:

Cloverfield
J.J. Abrams (Lost) újabb agyszüleménye, az amerikai mozikba februárban érkezik. Garantáltan az egyik legeredetibb film lesz 2008-ban.


The Spiderwick Chronicles
A Gyűrűk Ura óta szinte havi rendszereséggel érkezik egy fantasy, vagy egy gyerekregény feldolgozás. A plakát enyhén Faun utánérzéses.


Wall-E
A Nemo alkotói stábja készített ezt az animációs filmet, mely valószínűleg a nyár sikermozija lesz. A főszerepben az E.T.-t alakító színésszel. :)


There Will Be Blood
A magyarul Vérző olaj című Oscar esélyes film plakátján Daniel Day-Lewis-nak sikerült CGI külsőt fabrikálni. Remélem normálisabb plakátot is összedobnak idővel, mert ez nem az igazi.


10,000 B.C.
Érdekesnek ígérkezik Roland Emmerich új filmje, bár az alapsztori miatt hatalmasat is bukhat a film. Amerikában márciusban kerül bemutatásra.


Iron Man

Látva a film első trailerét maguk az alkotók sem vették túl komolyan a filmet, bár a plakát alapján egy jó kis mozit is kaphatnánk, de számomra inkább olyan bukásközeli a dolog.


Kung Fu Panda

2008 nyarának másik sikeresnek ígérkező animációsfilmje, lesz még egy pár a műfajban.


Mongol
A görögök, a rómaiak, a vikingek, a perzsák és a hunok után a Nomad rendezője úgy gondolta, hogy még mongolok is további jó filmtémát szolgálhatnak. Hát szerintem már a cím is röhejes. Az orosz-kazah-kínai-német produkcióban Genghis Khan korai életét dolgozták fel.


The Walker
Ez a plakát meg egyszerűen csak szép. A színészgárdára azért felhívnám a figyelmet.


A bejegyzés trackback címe:

https://atavolifolddalai.blog.hu/api/trackback/id/tr29241427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: film plakát
süti beállítások módosítása